powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Τζόρβας: "Δέχτηκα σφαίρες..."

Για όσα κατήγγειλε μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη για τισ σφαίρες που δέχθηκε μίλησε ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο διεθνής πορτιέρο των "πράσινων" αναφερόμενος στις σφαίρες από αεροβόλο μιλώντας στον "Sentra 103,3", επιβεβαίωσε το γεγονός αναφέροντας πως υπάρχουν και φωτογραφίες. Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού μίλησε και για την εικόνα της ομάδας τους αλλά και την συνέχεια.
"Θέλω να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα, γιατί έχει δημιουργηθεί κλίμα για τη φύση του όπλου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έκανα παρέμβαση στον διαιτητή, του έδειξα την πλάτη μου και του είπε ότι κάτι με καίει. Δέχθηκα αρκετές σφαίρες και στην πλάτη και στα πόδια και οι μώλωπες αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα.Δεν είναι φαντασία και δεν προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε. Σε αυτό το γήπεδο και με αυτή την ομάδα γίνονται πράγματα που φέρνουν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω."
Ο διεθνής τερματοφύλακας του "τριφυλλιού" ανέφερε επίσης:"Στο ημίχρονο μπήκαμε να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε για το δεύτερο. Δεν είπαμε κάτι για το περιστατικό. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, αλλά όταν έβγαλα την μπλούζα είδα δύο μώλωπες. Δημιουργήθηκαν συνειρμοί και είδα και τους μώλωπες στα πόδια".