powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

"Επανάσταση των 8" στην ΑΕΚ

Την απόφασή τους να μην πάνε στο ξενοδοχείο ενόψει της αναμέτρησης με την Έβερτον κατέθεσαν στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ οχτώ ποδοσφαιριστές της ομάδας με αφορμή την αφερεγγυότητα της ΠΑΕ απέναντί τους! Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Σάχα, Σκόκο, Μπλάνκο, Μαϊστόροβιτς, Χουάνφραν, Άλβες, Μαντούκα και Ενσαλίβα, οι οποίοι δεν είδαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς γεμάτους σήμερα (έχουν στα χέρια τους τρίμηνες δόσεις οι οποίες έληγαν από τον Οκτώβριο και για τις οποίες είχαν δεχτεί καθυστέρηση από την διοίκηση ως και σήμερα -30/11-) και εξοργίστηκαν.
Και έκαναν σύσκεψη μεταξύ τους (μαζί με τους Γεωργέα και Καφέ που και σε εκείνους οφείλονται δόσεις) στα αποδυτήρια και ανακοίνωσαν έπειτα την απόφασή τους στον Μπάγεβιτς (οι δύο έλληνες δεν την συμμερίστηκαν) και εκείνον τον έπιασε πυρετός!
Επιστράτευσε άμεσα και τον Βασίλη Δημητριάδη και από κοινού προσπάθησαν να τους μεταπείσουν, καταφέρνοντάς το τελικά και έτσι τουλάχιστον μεθαύριο, η ομάδα θα παραταχθεί κανονιά απέναντι στην Έβερτον.
«Μας κοροϊδεύουν, δεν ερχόμαστε στο ξενοδοχείο. Άλλα μας έλεγαν και άλλα κάνουν», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια των παραπονούμενων στον προπονητή τους. Και έχουν δίκιο, διότι πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της Ένωσης, βρέθηκε ο Θανόπουλος και τους μοίρασε… υποσχέσεις.
«Παίξτε καλά με τον ΠΑΟΚ γιατί θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη. Αν κερδίσουμε θα έχουμε και περισσότερο κόσμο με την Έβερτον και αυτό θα είναι καλό για όλους μας (σ.σ.: εννοούσε και για την διοίκηση από οικονομικής άποψης…). Μην ανησυχείτε για τα χρήματά σας. Περνάμε μια δύσκολη κατάσταση αυτές τις μέρες, αλλά όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Θα πάρετε κανονικά τα χρήματα που σας οφείλονται», τους είπε χαρακτηριστικά…
Και ήταν λογικό να τους έκανε ο πρόεδρος να πιστέψουν ότι θα πληρωνόντουσαν κανονικά σήμερα... Αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Και τους εξόργισε ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι κανείς από την διοίκηση δεν τους ενημέρωσε για τη νέα καθυστέρηση. Και αυτό έλεγαν στον Μπάγεβιτς. Ότι τους κοροϊδεύουν γι’ αυτό και σκέφτονται να το τραβήξουν στα άκρα το θέμα.
«Αυτό όμως δεν είναι λύση. Θα μηδενιστούμε και θα κάνουμε κακό και στην ομάδα και στους εαυτού μας. Άλλωστε θα είναι τόσοι ευρωπαίοι σκάουτερς στο γήπεδο και θα έχετε ένα πολύ καλό κίνητρο για να αγωνιστείτε. Δεν θα βγάλει πουθενά ένα τόσο ακραίο μέτρο», ήταν η θέση του Ντούσκο, που συνέχισε: «Η άποψή μου είναι να κάνετε υπομονή για 20 μέρες ακόμα. Και εγώ απλήρωτος είμαι. Ακούω από τον πρόεδρο ότι όλα πάνε καλά με τον νέο επενδυτή και θα αλλάξουν τα πράγματα. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να περιμένετε. Και αν σε 20 μέρες δεν αλλάξει κάτι τότε κάντε όπως καταλαβαίνετε. Εγώ πάντως δεν θα μπορώ να σας αποτρέψω σε κάτι…»!
Οι κιτρινόμαυροι μεταπείστηκαν και αποφάσισαν να κατέβουν στο ματς με την Έβερτον. Αλλά δεν υποσχέθηκαν το ίδιο και ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την Κυριακή. Άρχισαν τα όργανα με άλλα λόγια στην ΑΕΚ για τα καλά και πλέον ο χορός των προσφυγών είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει κι εκείνος άμεσα…
ΠΗΓΗ:sportdog.gr