powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Αθηνής: "Βάζω τα 2 εκ. της εγγυητικής"

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν στην ΑΕΚ. Με το ζήτημα της εγγυητικής προς τον Κοζώνη, με την «φαγωμάρα» που υπάρχει μεταξύ μετόχων, με όλα όσα διαρρέουν οι μεν για τους δε.O Παντελής Αθηνής φέρεται ότι προθυμοποιήθηκε να καλύψει ποσό 2 εκατ. ευρώ στην τραπεζική εγγυητική προς τον Κοζώνη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κ.Αθηνής ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Θανόπουλο, την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, δηλαδή την ημέρα που αναχωρούσε για τη Ν.Υόρκη ο Νάσος Θανόπουλος για το ραντεβού με τον Χαράλαμπο Κοζώνη.
Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν ενημερώθηκε ποτέ ο Νίκος Νοτιάς για τις προθέσεις Αθηνή. Και το δεύτερο, γιατί δεν παρουσιάστηκε ο ίδιος ο κ.Αθηνής το μεσημέρι της Παρασκευής στην ΠΑΕ.
Συγκριμένη πλευρά μετόχων της ΠΑΕ πιστεύει (και μάλιστα πολύ σοβαρά) ότι «όλη η ιστορία γύρω από τον Κοζώνη είναι ένα καλοστημένο κόλπο από τους Θανόπουλους προκειμένου να εξαναγκαστούν οι υπόλοιποι μέτοχοι να βάλουν λεφτά μέσω της εγγυητικής.»
Είναι προφανές ότι η φαντασία ορισμένων μετόχων οργιάζει και μένει να δούμε αν την Τρίτη θα προσκομίσουν την εγγυητική. Με τα τωρινά δεδομένα τούτο θεωρείται απίθανο, ενώ από έγκυρη πηγή διαψεύστηκε η πληροφορία ότι ο κ.Νοτιάς κάλυπτε το 50% του ποσού της εγγυητικής, ήτοι 2,5 εκατ. ευρώ.
ΠΗΓΗ: Contra.gr