powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Περιμένουν το "ναι" του Κούπερ στον Άρη

Την υπέρβαση με την πρόσληψη του καταξιωμένου, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, θέλουν να κάνουν οι διοικούντες του Άρη, που περιμένουν να ακούσουν το πολυπόθητο «ναι» του Αργεντίνου στην πρόταση που του έχουν καταθέσει.
Ο 54χρονος Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα των ευρωπαϊκων πάγκων, προοορίζεται για αντικαταστάτης του Ιομάρ Μαζίνιο
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, οι κίτρινοι έχουν στείλει την πρόταση τους στον ατζέντη του Αργεντινού τεχνικού και περιμένουν να τους επιστραφεί υπογεγραμμένο, ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον σπουδαιότερο τεχνικό στην ιστορία της ομάδας και έναν από τους καλύτερους που έχουν καθίσει ποτέ σε πάγκο ελληνικής ομάδας.
Το τελευταίο διάστημα είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πως το κλίμα για τον Ιομάρ Μαζίνιο είναι ιδιαίτερα βαρύ, μιας και η ομάδα δεν εκπληρώνει τις προσδοκίες που υπάρχουν για αυτή. Αποτελούσε κοινό «μυστικό» πως ο 43χρονος τεχνικός μέρα με τη μέρα έχανε και τα τελευταία ερείσματα του μέσα στην ομάδα, αφού πέρα από την κακή αγωνιστική παρουσία του Άρη, του χρεώνονταν και η αδυναμία να διαχειριστεί το – ποιοτικό από κάθε άποψη – υλικό, αλλά και να επιβάλλει πειθαρχία στα αποδυτήρια. Για πολλούς η τύχη του ήταν προδιαγεγραμμένη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα με τη Λάρισα, το οποίο όπως διαμορφώθηκε απλά και μόνο επισπεύδει τις διαδικασίες αντικατάστασης του.
Το όνομα του πασίγνωστου Αργεντίνου τεχνικού τέθηκε στις αρχές της εβδομάδας. Εξετάστηκαν οι προοπτικές συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γεωργίας και διαπιστώθηκε πως ο 54χρονος Αργεντινός μπορεί με σχετική ευκολία να σπάσει το συμβόλαιο του, που λήγει σε μερικούς μήνες, και πως ενδιαφέρεται για κάθε πρόταση από ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα. Κάπου εκεί που άρχισε να γεννιέται η ελπίδα, χρειάστηκε συγκεκριμένοι άνθρωποι να πάρουν τη γενναία απόφαση και να «ανάψουν το πράσινο φως», προκειμένου να γίνει η υπέρβαση και να καλυφθούν οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντίνου. Το συμβόλαιο αυτό προβλέπει αρχική συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν και οψιόν επέκτασης για την επόμενη περίοδο.
Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την διάδοχη κατάσταση στον Άρη, με τους ανθρώπους του να περιμένουν πάνω απ’ το… φαξ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Κούπερ, προκειμένου να μην χρειαστεί να ενεργοποιήσουν κάποια από τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στα χέρια τους.
ΠΗΓΗ: athlitikanea.gr