powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

''Το μυαλό μου είναι μόνο στον Μπολτ''

Ο Ντουέιν Τσέιμπερς δε σταματάει να σκέφτεται την επικείμενη μονομαχία του με τον Μπολτ η οποία αναμένεται να γίνει στο grand prix του Λονδίνου. Ο βρετανός σπρίντερ κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 200μ. σε αγώνα στην Καλιφόρνια σημειώνοντας χρόνο 20.51 που είναι 20 εκατοστά χειρότερος από την καλύτερη επίδοσή του στο αγώνισμα. "Ολη αυτή η προετοιμασία γίνεται για την μονομαχία με τον Μπολτ. Νομίζω ότι και άλλοι έχουν στόχο τον Μπολτ, αλλά εγώ δεν φοβάμαι να το φωνάξω. Θα είναι ένας ενδιαφέρον αγώνας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσέιμπερς.
Την πρώτη θέση στα 200μ. κατέλαβε ο αμερικανός Λάιονελ Λάρι με 20.37, ενώ τρίτος κατετάγη ο Κρις Μπέριαν με 20.59. Ο Τσέιμπερς πάντως έμεινε ικανοποιημένος από το χρόνο του στην πρώτη κούρσα των 200μ. για τη φετινή σεζόν.
"Ηθέλα να κερδίσω αλλά ήταν η πρώτη φετινή μου στα 200μ. για αυτό και έφερα χρόνο 20.51. Δεν είναι άσχημη επίδοση και θα προσπαθήσω να βελτιώσω ορισμένα πράγματα για τη συνέχεια. Οσο μεγαλώνει κάποιος συνειδητοποιεί ότι όσο μεγαλώνεις κερδίζεις μερικά πράγματα, χάνεις ορισμένα, ενώ η επιτυχία και η αποτυχία πηγαίνουν χέρι - χέρι", κατέληξε ο 31άχρονος Τσέιμπερς.