powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Τα αρνείται όλα η Καλλιθέα

Aπάντηση σε όσα ισχυρίστηκε η πλευρά του Εθνικού έδωσε με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα.Αρχικά η αθηναϊκή ΠΑΕ αναφέρει:"Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΦΩΝΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΄΄ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ΄΄.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΙΒΙΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ.ΟΛΟΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ".
Συνεχίζοντας εξάλλου η ΠΑΕ Καλλιθέα επισημαίνει:"Οι φίλαθλοι του ιστορικού Εθνικού, γιατί αυτούς επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι με πυροτεχνήματα και «καταγγελίες» επιχειρείται η μετατόπιση της προσοχής τους από τα όσα απαράδεκτα έχουν ζήσει τα τελευταία χρόνια.Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ δηλώνει ότι θα προσφύγει στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στις «καταγγελίες» του Προέδρου του Εθνικού και ανακοινώνει ότι ζήτησε την παρουσία Εισαγγελέα κατά το σημερινό αγώνα και τη λήψη έκτακτων μέτρων προκειμένου να αποτραπούν έκνομες ενέργειες που κατά τις πληροφορίες μας έχουν προσχεδιασθεί".