powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Μνημειώδης ανακοίνωση κατά Κούγια

Σκληρή ανακοίνωση που καταφέρεται έμμεσα πλην σαφώς στον Αλέξη Κούγια εξέδωσε το αφεντικό της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης. Ο τελευταίος απάντησε, σε πρόσφατες δηλώσεις του αναπληρωτή προέδρου της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Ο γνωστός ποινικολόγος είχε υποστηρίξει προσφατά σε δηλώσεις του ότι ενώ οι δύο άνδρες ταξίδευαν στο ίδιο καράβι είχε δεχτεί απειλητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Με μεγάλη έκπληξη, διάβασα τις καταγγελίες του γελοίου υποκειμένου: «Ρε περίγελε του κόσμου που με είδες στο καράβι; Η ψευτιά σου δεν έχει όρια. Τολμάς και βάζεις ακόμη και την οικογένειά σου στο σενάριο. Έχεις καταστρατηγήσει κάθε ηθικό φραγμό προκειμένου να κάνεις την λεζάντα σου. Παραπλανάς και κοροϊδεύεις τον κόσμο προκειμένου να καλύψεις την ανικανότητά σου.
Κοντεύεις τα 60 και είσαι αδικαιολόγητος, μάλλον θέλει οφθαλμίατρο ή έχεις παραισθήσεις, αλλιώς σε πειράζουν τα ληγμένα της εκλεκτής πελατείας σου. Ακούσαμε τις ψευτιές σου. Άκου μερικές αλήθειες που λέγονται για σένα.
1) Έχεις κόμπλεξ και κακία μέσα σου. Εξαπάτησες τον συνεργάτη του με μεταγραφές που τις χρέωσες πολύ παραπάνω από όσα συμφώνησες στην πραγματικότητα για να φαίνεται ότι έβαλες παραπάνω χρήματα στην ομάδα. Μην τους βάλεις καν στη διαδικασία της διάψευσης διότι και οι πέτρες γνωρίζουν τον συντάκτη της, άλλωστε όλο το πανελλήνιο ξέρει ότι τους κρατάς ομήρους με μακροχρόνια συμβόλαια σέρνοντάς τους από πόλη σε πόλη.
2) Σηκώνεις χέρι ακόμη και σε δύσμοιρους υπαλλήλους σου στα εκδοτήρια μόλις περάσει τζαμπατζής. Αλήθεια γιατί έφυγες από το γήπεδο; Οικονομικές εκκρεμότητες;
3) Κατασκευάζεις στημένες συνεντεύξεις χωρίς να δέχεσαι τον αντίλογο, καθώς εσύ υπαγορεύεις τις ερωτήσεις και απαντήσεις ενώ μιλάς μονάχα σε δημοσιογράφους που σε γλείφουν, Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.
4) Είσαι τσιγκούναρος και στο λογαριασμό κάνεις τον κινέζο αφήνοντας εκτεθειμένου ακόμα και υπαλλήλους σου που πληρώνουν στο τέλος τη λυπητερή.
5) Δήλωσες παύση πληρωμών και με ύφος καρδιναλίου απειλείς τους πάντες με μηνύσεις, ενώ αναζητάς εξιλαστήρια θύματα για τις αποτυχίες σου. Γνωστή άλλωστε η πάγια τακτική σου όπου σε παίρνει να σηκώνεις χέρι και όπου φοβάσαι την αντίδραση να απειλείς με μηνύσεις. Δυστυχώς για σένα οι πάντες εκεί κατάλαβαν τον ρόλο σου και είναι θυμήσου το, θέμα το πολύ 15 ημερών να σε διώξουν με τις κλωτσιές.
Άλλωστε έχει ήδη έτοιμο το λογαριασμό – κουστούμι και ο συνεργάτης σου θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει (βλέπε προηγούμενες δηλώσεις: Δώστε τα λεφτά μου για να φύγω). Πάντως εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ που έπραξες έτσι και η ομάδα μου διατηρεί βάσιμες ελπίδες για άνοδο, έστω και αν έπραξες από ηλιθιότητά σου. Αν όλα πάνε καλά είσαι καλεσμένος στη φιέστα και μην ανησυχείς όλα θα είναι κερασμένα.
ΥΓ1 Γιατί από όπου φεύγει κάνουν Ανάσταση; Πως το καταφέρνεις αυτό;
ΥΓ2 Τελικά θέλεις να μεγαλώνεις κάθε την εκάστοτε ομάδα ή την τσέπη σου;
ΥΓ3 Μακριά από τα ληγμένα προκαλούν παραισθήσεις
Γιώργος Τσακογιάννης».