powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Η σκανδαλώδης συμμαχία Ολυμπιακού-ΠΑΟ

Κυοφορείται σκάνδαλο στο χώρο του ποδοσφαίρου που θα σκάσει τα επόμενα χρόνια και θα μείνουμε με ανοικτό το στόμα. Αυτό που γίνεται στο Καραϊσκάκη δεν έχει προηγούμενο. Αφού ο Σ. Κόκκαλης πήρε το παλιό Στάδιο Καραϊσκάκη, το γκρέμισε για την Ολυμπιάδα του 2004 και στη συνέχεια το εκμεταλλεύεται στην προσωπική του εταιρεία Καραϊσκάκη Α.Ε., τώρα έκλεισε deal και με τον Λ. Λαυρεντιάδη βάζοντάς τον στην εταιρεία με 50%.
Το γήπεδο – κουκλί έγινε, όλα τα υπόλοιπα αθλήματα του στίβου εξοστρακίστηκαν από την περιοχή, ο Κόκκαλης το διαχειρίζεται όπως και τα καταστήματα και τώρα βάζει μπροστά τα «παπαγαλάκια» του στις εφημερίδες και διαρρέει ότι θα διεκδικήσει να κτίσει στον περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου. Επικαλείται μια παράγραφο στη λεόντεια σύμβαση που λέει ότι αν κάποιος άλλος κτίσει με μεγαλύτερο συντελεστή γήπεδο τότε και ο Ολυμπιακός (στην προκειμένη περίπτωση ο Κόκκαλης και οι συνεταίροι του) θα μπορούν να κτίσουν περίπου 4.500 τ.μ. πέριξ του γηπέδου. Στόχος η κατασκευή εμπορικού κέντρου με σινεμά, καταστήματα, εστιατόρια έτσι ώστε να κερδίζει και τις ημέρες που δεν παίζει ο Ολυμπιακός. Κι αυτό με πρόσχημα το γήπεδο που θα φτιάξει στον Ελαιώνα ο Παναθηναϊκός. Το ένα χέρι νίβει το άλλο δηλαδή στην περίπτωση των αιώνιων αντιπάλων.
Έτσι εξηγείται και η πρεμούρα του κ. Λαυρεντιάδη να μπει στην εταιρεία και στην ΠΑΕ αφού τα μελλοντικά κέρδη είναι πολλά.
Μπράβο σ’ αυτούς που υπέγραψαν (επί ΠΑΣΟΚ θυμίζουμε) την συμφωνία για να γίνει το γήπεδο του Ολυμπιακού και να βγάλουν λεφτά κάποιοι στο όνομα της ιστορικής ομάδας.
ΠΗΓΗ: antinews.gr