powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Ηλυσιακός: "Ο υφυπουργός είχε δόλο"

Ο Ηλυσιακός Α.Ο. ανακοινώνει τα παρακάτω:
"Στις 26-10-2009 οι Νομικοί Σύμβουλοι του Συλλόγου μας κατέθεσαν προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά του κύρους των αποφάσεων α)της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Απόφαση 9-8-2009 ημέρα Κυριακή), β) του πρώην Υφυπουργού Ανάπτυξης Γ. Βλάχου (Απόφαση Κ2-9918/18-9-09 παραμονές εκλογών). Οι ανωτέρω αποφάσεις σύμφωνα με τα στοιχεία που καταθέσαμε θεωρούνται κραυγαλέα παράνομες και εκδόθησαν με σκοπό να εξαφανίσουν τον Σύλλογό μας και να ευνοήσουν συγκεκριμένο Ιδιοκτήτη ΠΑΕ ώστε να «κερδίσει στα χαρτιά» κατηγορίες.
Εντός των προσεχών ημερών θα καταθέσουμε, στον αρμόδιο Εισαγγελέα που ερευνά το ποινικό μέρος της υπόθεσης (την από 30-9-2009 μήνυση κατά του Υφυπουργού Ανάπτυξης) στοιχεία που φανερώνουν τον προφανή δόλο του πρώην υφυπουργού να βλάψει τον Σύλλογό μας επ' ωφελεία άλλων.
Από το φάκελο της υπόθεσης διαπιστώνεται ότι από το γραφείο του υφυπουργού Ανάπτυξης εκδόθηκαν τρία διαφορετικά έγγραφα που αφορούν την συγκεκριμένη απόφαση με τον ίδιο αριθμό Πρωτοκόλλου και διαφορετικές ημερομηνίες καταχώρησης.
Επίσης ο πρώην υφυπουργός με ιδιαίτερο ζήλο και παρά την αντίθετη εισήγηση όλων των υπηρεσιακών παραγόντων, υπογράφει μόνος του το σχέδιο της απόφασης και στη συνέχεια πάλι ο ίδιος εκδίδει την απόφαση επί του δικού του συνταχθέντος σχεδίου.
Αυτό αποτελεί πιστεύουμε παγκόσμια πρωτοτυπία και θα πρέπει να το λάβουν υπ' όψη τους όλοι οι υπουργοί και υφυπουργοί που μας κυβερνούν για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας".