powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Ύμνοι του "κατασκόπου" της Σταντάρ για Νικοπολίδη

Ιδιαίτερα δύσκολο θεωρεί πως θα είναι το έργο της Σταντάρ Λιέγης στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ ο Σιραμάνα Ντεμπελέ. Ο «κατάσκοπος» των Βέλγων, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο στις εξέδρες του «Καραϊσκάκη» και παρακολούθησε την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε πως η ομάδα του Λάτσλο Μπολόνι θα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή στους Μαρέσκα, Ντουντού, Γκαλέτι και Ζαϊρί.
Ωστόσο, «ψυχή» του Ολυμπιακού θεωρεί τον Αντώνη Νικοπολίδη, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»: «μεταδίδει ηρεμία στην ομάδα…», ενώ ξεκαθάρισε πως σημαντικό ρόλο παίζει και ο κόσμος των πρωταθλητών Ελλάδος, με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί σε κάθε αγώνα των Πειραιωτών. Αν και υποστήριξε πως η Σταντάρ Λιέγης θα έρθει στην Αθήνα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.
«Ο Ολυμπιακός είναι φανταστική ομάδα με μεγάλη εμπειρία από αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, εν αντιθέσει με τη Σταντάρ Λιέγης και την Αλκμααρ, που δεν έχουν τόσο μεγάλη εμπειρία», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ντεμπελέ και στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από το ρόστερ του Ολυμπιακού, αποθεώνοντας τόσο Νικοπολίδη όσο και τον Ζαϊρί:«Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του μεγάλους παίκτες. Ο Μαρέσκα είναι πολύ ποιοτικός και «κλειδί» στο επιθετικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Γκαλέτι είναι σταρ, ο Ντουντού επίσης πολύ καλός παίκτης, ενώ έχω ξεχωρίσει και τον Ζαϊρί, που τον ξέρω από τη Γαλλία. Ο Ζαϊρί στην καλή του βραδιά κάνει απίστευτα πράγματα. Αλλά ο κορυφαίος όλων είναι ο Νικοπολίδης. Αυτός μεταδίδει ηρεμία στην ομάδα. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ευρώπη».
Οσο για το τι πρέπει να προσέξει η Σταντάρ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, επεσήμανε: «Το πρόβλημά μας θα είναι η ατμόσφαιρα. Το κοινό του Ολυμπιακού είναι φανατικό. Η ατμόσφαιρα πολύ ζεστή και μεταδίδεται ένας ηλεκτρισμός στην ομάδα. Η ατμόσφαιρα βοηθά τον Ολυμπιακό να πιάσει απόδοση, και αν ο Ολυμπιακός πιάσει γρήγορο ρυθμό, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για μας. Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το ρυθμό και να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του. Μόνο τότε θα έχουμε τύχη να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».