powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Μετάνιωσε ο Μπάγεβιτς

Η δήλωση-βόμβα του Μπάγεβιτς στη Φυλή «αν θα μείνω στην ΑΕΚ, δεν θα παίζουν πέντε παίκτες», σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έγινε σε στιγμή εκνευρισμού και έντασης.
Ο Ντούσκο έλεγε χθες σε συνεργάτες του ότι από το μυαλό του πέρασε η σκέψη να βάλει στο Ηράκλειο την Κυριακή ενδεκάδα μονάχα με Ελληνες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπάγεβιτς μετάνιωσε που έκανε αυτή τη δήλωση, θεωρεί ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ανήκει στον ίδιο και θα θέσει εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης! Πιθανώς, μάλιστα, τη Δευτέρα να κάνει και συνέντευξη Τύπου για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.
Πηγές από την ΑΕΚ ανέφεραν ότι η προοπτική Κοζώνη είναι αυτή που κρατά (ακόμα) τον Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, η οποία διανύει ίσως τη χειρότερη φάση της νεότερης ιστορίας της. «Με την υπάρχουσα διοίκηση και με τις οικονομικές δυνατότητές της δεν έχει τίποτα να περιμένει. Δεν μπορούν να γίνουν ριζικές αλλαγές προς το καλύτερο» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Η κατάσταση είναι τόσο τραγική στα αποδυτήρια που οι ξένοι ποδοσφαιριστές εξακολουθούν να ζουν στο δικό τους κόσμο. Ελληνες ποδοσφαιριστές, την ώρα που 200 οπαδοί της ΑΕΚ πολιορκούσαν προχθές το βράδυ το πούλμαν στους Θρακομακεδόνες, είδαν τους Αργεντίνους να τραβάνε τα κουρτινάκια, να χασκογελάνε και να ειρωνεύονται τον κόσμο. Λίγο αργότερα ένας εξ αυτών έτρωγε αμέριμνος τα σοκολατάκια του και σφύριζε αδιάφορα, τη στιγμή που τους τα «έχωναν» οπαδοί της ομάδας με επίσημη μάλιστα μετάφραση από τον διερμηνέα!
Στα αποδυτήρια του Θρασύβουλου, ο Μπάγεβιτς έκοβε νευρικός βόλτες και έλεγε στους συνεργάτες του «μ' έχουν γραμμένο στα αρχ..., θα τους τελειώσω!» Ο Μπουρουτζίκας χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο,ο Γεωργέας φώναζε σε συνεργάτες του προπονητή για τη χρησιμοποίηση κάποιων ποδοσφαιριστών, αναφέροντας μάλιστα και ονόματα («τι τους βάζετε αυτούς...»).
Στο μεταξύ, οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά Κοζώνη συνεχίζονται κανονικά και είναι πολύ πιθανό την ερχόμενη εβδομάδα να πέσουν υπογραφές σε προσύμφωνο το οποίο θα προβλέπει πως αν μετά τον έλεγχο στα βιβλία προκύψει ότι τα χρέη της ΑΕΚ (μαζί με το φετινό άνοιγμα) είναι το ποσό που έχουν αναφέρει στις διαπραγματεύσεις οι διοικούντες της ΠΑΕ και αναγράφεται στο προσύμφωνο, τότε οι δυο πλευρές προχωρούν στην υλοποίηση της συμφωνίας με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σε διαφορετική περίπτωση αν διαπιστωθεί ότι τα χρέη της ΑΕΚ είναι μεγαλύτερα από το ποσό που θα αναγράφεται στο προσύμφωνο, το «ντιλ» ματαιώνεται.
Παράλληλα ο κ. Κοζώνης ζήτησε τραπεζική εγγυητική από τους Νίκο Νοτιά και Νάσο Θανόπουλο για να κάνει άμεσα ταμειακή διευκόλυνση ύψους 5 εκατ. ευρώ. Ατοκα για 6 μήνες και απ' αυτά να χαρίζει 300 χιλιάρικα στην ερασιτεχνική. Εάν πραγματοποιηθεί το «ντιλ», τα 5 εκατ. θα συνυπολογιστούν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αν η υπόθεση δεν προχωρήσει με υπαιτιότητα της ΑΕΚ, επιστρέφονται τα 5 εκατ. στον κ. Κοζώνη, ενώ αν η δουλειά χαλάσει εξαιτίας του κ. Κοζώνη ο Ελληνοαμερικανός χάνει αυτά τα χρήματα.
ΠΗΓΗ: enet.gr