powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

"Έχει όραμα ο Μπομπ για την ΑΕΚ"

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ με την οποία ενημερώνει επίσημα για τη θετική πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Μπομπ Κοζώνη όσον αφορά στην παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Στο κείμενο γίνεται λόγος –και μάλιστα δύο φορές- για ένα καλύτερο μέλλον που περιμένει την ΑΕΚ, αλλά και στο οικονομικό μέγεθος του Κοζώνη, το οποίο μπορεί να διασφαλίσει σταθερότητα και διαχρονικά οικονομική ανεξαρτησία στην ομάδα.
Η ανακοίνωση εκφράζει, όπως είχε προαναγγείλει σε χθεσινές του δηλώσεις ο Νίκος Θανόπουλος, και τις δυο πλευρές. Αναφέρεται μάλιστα σε μεγάλο όραμα του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία για την ΑΕΚ, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι έχει συντάξει σχέδιο που αφορά στην ανάπτυξη όχι μόνο της ΠΑΕ, αλλά και των άλλων τμημάτων του συλλόγου.
Όλα λοιπόν δείχνουν ότι οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Χαράλαμπος Κοζώνης θα είναι στο άμεσο μέλλον το νέο αφεντικό της ΑΕΚ.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημοποιεί το ενδιαφέρον του επιχειρηματία κ. Χαράλαμπου Κοζώνη, προκειμένου ο ίδιος να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας.
Σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα των επιχειρήσεων του κ. Κοζώνη στο Σικάγο των ΗΠΑ, μεταξύ των κ.κ. Ν.Νοτιά, Ν. Θανόπουλου, Μ. Δημαράκη με τον κ. Χ. Κοζώνη και τους συνεργάτες του, ξεκίνησαν οι συζητήσεις και τέθηκαν όλα τα θέματα προκειμένου να υλοποιηθεί η συμφωνία.
Ο κ.Κοζώνης, άνθρωπος με μεγάλη επιχειρηματική και οικονομική δραστηριότητα, παρουσίασε το όραμα που έχει για την ΑΕΚ, καθώς και το συνολικό αναπτυξιακό του σχέδιο που όταν γίνει πραγματικότητα θα περιλαμβάνει όλα τα τμήματα της ομάδας και θα εξασφαλίζει στην ΑΕΚ διαχρονικά οικονομική ανεξαρτησία.
Οι συζητήσεις είναι σε καλό επίπεδο και πρόκειται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, ώστε να διευκρινιστούν όλες οι παράμετροι που θα διασφαλίζουν την είσοδο του κ.Κοζώνη στην ΑΕΚ. Το σημαντικό είναι ότι και από τις δύο πλευρές υπάρχουν τόσο η διάθεση όσο και σύμπνοια προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για την ομάδα μας.
Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ιστορία, αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και αυτός είναι ο στόχος των δύο πλευρών.
Στην παρούσα φάση, λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων που τίθενται προς διευκρίνιση, αλλά και των διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν, δεν είναι δυνατόν να δημοσιοποιηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν τις εξελίξεις για τα πολύ σοβαρά θέματα που σχετίζονται με το αύριο του συλλόγου".