powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Έκοψε τα δικά του παιδιά ο Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκοψε από την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Εργοτέλη, τρία «δικά του παιδιά», μια μέρα μετά τη δήλωση ότι αν θα μείνει, πέντε παίκτες θα φύγουν από την ομάδα. Ο Μάκος, ο Λεονάρντο και ο Ιορντάκε που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι – οι δυο πρώτοι με συνολικό κόστος 1,7 εκατ. ευρώ – με δική του υπόδειξη αλλά και υπομονή, καθώς και ο Αργεντινός αμυντικός Άρτσε είναι οι παίκτες που έμειναν εκτός 20άδας, σε σχέση με την ομάδα που αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τον Θρασύβουλο.
Είναι σαφές ότι από το πρωί υπάρχει μια αναδίπλωση από την πλευρά Μπάγεβιτς, ο οποίος φέρεται να μετάνιωσε για τη δήλωση που έκανε στη Φυλή και προσπαθεί πλέον να το «μαζέψει». Επιπλέον δεν έχει εκλείψει η πιθανότητα παραίτησης του 61χρονου προπονητή που θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις τη Δευτέρα, μια μέρα μετά τον αγώνα με τον Εργοτέλη.
Πάντως αποκλείοντας ποδοσφαιριστές που ήταν δικές του επιλογές, ο Μπάγεβιτς στέλνει μήνυμα ότι πρώτος αυτός «θυσιάζει» δικά του παιδιά, αναγνωρίζοντας πιθανώς και το λάθος που έκανε το καλοκαίρι με την απόκτηση τους.
ΠΗΓΗ: enet.gr