powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Επεισόδια Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών στο Παγκράτι

Σοβαρά επεισόδια έγιναν το απόγευμα στο Παγκράτι μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» μετέβαιναν με πορεία μέσω της Σπύρου Μερκούρη στο Μετς, για τον αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους απέναντι στον ΠΑΟΚ και συνεπλάκησαν με "ερυθρόλευκους", που τους περίμεναν κοντά σε σύνδεσμο φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά.
Το κύριο μέρος των επεισοδίων έγινε στη γωνία των οδών Ασπασίας και Πύρρου, ενώ επεκτάθηκαν σε πολλά στενά της περιοχής. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως οι οπαδοί και των δύο ομάδων έφεραν πάνω τους αρκετά «όπλα», πράγμα που σημαίνει πως πιθανότατα επρόκειτο για ένα ακόμη… ραντεβού. Μάλιστα, υπήρχαν φήμες από την περασμένη εβδομάδα πως επίκειτο νέα οδομαχία. Το παράδοξο είναι πως στην περιοχή υπήρχε μεγάλη αστυνομική δύναμη, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να συγκρατήσει τους θερμόαιμους. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει τουλάχιστον πέντε προσαγωγές.
Από τα επεισόδια προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματισμοί.