powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Βωβός: "Ενημέρωσα τον ΠΑΟ για την προσφυγή"

Ενήμερη ήταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την προσφυγή κατά της οικοδομικής άδειας που υπέβαλε η εταιρία του Μπάμπη Βωβού, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της, Άρη Βωβού.
Ο επιχειρηματίας σχολίασε για μια ακόμα φορά μέσω του «Sentra FM 103,3» ότι το έργο της Διπλής Ανάπλασης θα προχωρήσει μόνο στο σύνολό του, για αυτό το λόγο πρέπει να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες νομικές ρυθμίσεις:
«Η συγκεκριμένη προσφυγή ήταν αντίδραση της εταιρίας που ήταν απαραίτητη να γίνει. Ήταν να γίνει χρονικά, γιατί μπορούσαμε να προσφύγουμε μετά από 2 μήνες για την έγκριση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Και επειδή η προθεσμία ήταν μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή τη Δευτέρα, κάναμε σήμερα την προσφυγή».
Στη συνέχεια, ο κ. Βωβός πρόσθεσε: «Η προσφυγή βάζει το θέμα στην πραγματική του βάση, ότι δηλαδή η διπλή ανάπλαση είναι ένα έργο, ενιαίο και ότι το γήπεδο και το εμπορικό κέντρο είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Έχουμε ενημερώσει νωρίτερα τον Παναθηναϊκό για το θέμα, ώστε να μπει στην πραγματική του βάση και η πολιτεία να σπεύσει, με νομοθετική ρύθμιση, που θα επιτρέψει το έργο της διπλής ανάπλασης να προχωρήσει, αλλά στο σύνολό του. Πάντα σεβόμενοι την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας».