powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Austrian Boys VS Super-3 για Σισέ

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο φιλικό παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός, μεταξύ του επιθετικού του Τζιμπρίλ Σισέ και μερίδα οπαδών της θεσσαλικής ομάδας, ο Σ. Φ. Αθηνών Ολυμπιακού Βόλου- Austrian Boys, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«Στην εποχή της παραπλάνησης, των εντυπώσεων, της προπαγάνδας, της παραποίησης, της συνειδητής μετατροπής του άσπρου σε μαύρου και του αντίστροφου αλλά και των προβοκατόρων, δεν μας προκαλεί πλέον τίποτα εντύπωση και έκπληξη.
Δεν θα μπορούσε επομένως να δημιουργήσει παρά μόνο γέλιο και χαμόγελο η αποπροσανατολιστική ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών της Βορείου Ελλάδας οι οποίοι φαίνεται πως έχουν μαλώσει με το παρελθόν λόγω της ασθενούς μνήμης που διαθέτουν κατά συνείδηση και επιλεκτικά, όπως προκύπτει από τα γεγονότα.
Η αναφορά τους, σε δήθεν περιστατικό που σημειώθηκε πρόσφατα σε ελληνικό γήπεδο και καταγράφηκε μόνο από τον ποδοσφαιριστή, χωρίς άλλος κανείς να μπορεί να το επιβεβαιώσει, όπου κατά τα γραφόμενά τους "σύσσωμη η κερκίδα γηπεδούχων έβριζε ποδοσφαιριστή μόνο και μόνο γιατί ήταν …έγχρωμος», δυστυχώς επιβεβαιώνει τα όσα αναφέραμε στον πρόλογο, για τιμητές των εντυπώσεων και διαστρεβλωτές της πραγματικότητας που διαθέτουν επιλεκτική κρίση και αντίληψη.
Εκτός και αν οι ίδιοι είναι θύματα της παραπληροφόρησης!!!
Αλήθεια, είναι ή όχι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ όταν φίλαθλοι της ίδιας πόλης αλλά διαφορετικών ομάδων, αποκαλούν εν χορό, οργανωμένα και μαζικά τους γείτονές και συμπολίτες τους με την αντεθνική, υποτιμητική και περιφρονητική έκφραση "ΤΟΥΡΚΟΙ";
Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλάνε για σχοινί γιατί δεν πάσχουν όλοι από μαλάκυνση εγκεφάλου, όπως νομίζουν κάποιοι! Αφήστε να μιλήσουν άλλοι για ποδοσφαιρικό ρατσισμό.
Και ας μην ξεχνάμε όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, οργανωμένοι και μη, πως μέρος του ποδοσφαιρικού κυκλώματος είμαστε και
ΕΜΕΙΣ! Ας κοιτάξουμε πρώτα το σπίτι μας, και ας κάνουμε ΟΛΟΙ την αυτογνωσία μας, ώστε μετά να μπορούμε να μιλήσουμε για την κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου και ευαίσθητα θέματα όπως του ρατσισμού (εθνικού, φυλετικού, εργασιακού, κοινωνικού κλπ) που πρέπει να παταχθεί από όλους και δια παντός»!