powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ζίκο: "Δώρο Τοροσίδη για το ντεμπούτο μου"

Ενθουσιασμένος που κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού με νίκη και μάλιστα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δήλωσε ο Ζίκο μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Βασίλη Τοροσίδη και στάθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο γκολ που σημείωσε, τονίζοντας ότι «ήταν ένα δώρο για αυτούς που τους αρέσει το καλό ποδόσφαιρο…».
«Ήταν ένα δώρο του Τοροσίδη για το ντεμπούτο μου και για αυτούς που τους αρέσει το καλό ποδόσφαιρο. Παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Όμως αυτό που μετρά σε ένα ντέρμπι είναι η νίκη και έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι», επεσήμανε αρχικά ο Ζίκο και πρόσθεσε:
«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε όλο τον κόσμο στις εξέδρες, αφού 50.000 φίλαθλοι ήταν εναντίον μας. Η ομάδα μου έπαιξε με πάθος κι έφτασε στη νίκη. Διαθέτουμε ένα καλό και δεμένο σύνολο και πλέον θέλουμε να συνεχίσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, γιατί ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια».
Επίσης, στην ιστοσελίδα του αναφέρεται ότι αυτή ήταν η 150η νίκη του Ζίκο σε 256 αγώνες ως προπονητής, ενώ έχει 54 ισοπαλίες και 52 ήττες. Οσο για τα γκολ που έχουν δεχθεί οι ομάδες του με τον ίδιο στον πάγκο, το σκορ είναι 473 υπέρ και 249 κατά.