powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

"Αντώνης,ο βράχος της Ακρόπολης"!

Μεγάλη αναφορά στην απόδοση του Αντώνη Νικοπολίδη κάνει ο ευρωπαϊκό Τύπος, μετά την ήττα με 2-0 του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, με το «BBC» και το «Skysports», να παραδέχονται πως το δεύτερο γκολ της Άρσεναλ σημειώθηκε από θέση οφ-σάιντ.
«Οι Κανονιέρηδες συνέθλιψαν τους Έλληνες», αναφέρει στον τίτλο της το βρετανικό δίκτυο «Skysports» και στη συνέχεια του ρεπορτάζ γίνεται ιδιαίτερη μνεία στον Νικοπολίδη για την απόδοσή του, αλλά και στον Αρσέν Βενγκέρ για την είσοδο του Εντουάρντο στο παιχνίδι, λίγο πριν το 1-0.
Από τη μεριά της, η «Daily Telegraph» αναφέρει: «Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν προκλητικά καλός στο ματς με την Άρσεναλ, που στο τέλος δικαιώθηκε για το επιθετικό της στιλ».
Η ηλεκτρονική σελίδα της «Sun» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένας αρχαίος Έλληνας αντιστάθηκε προκλητικά στο πάρτι των γκολ που πήγε να στήσει η Άρσεναλ» και συμπληρώνει στο τέλος: «Σκληρός σαν τον βράχο της Ακρόπολης, κράτησε την εστία του ανέπαφη για 78 λεπτά όμως νικήθηκε στο τέλος από τον Φαν Πέρσι».
Aπό την άλλη, το BBC τονίζει: «Η Αρσεναλ χρειάστηκε δύο γκολ στο τέλος από τυς Φαν Πέρσι και Ασράβιν να λυγίσει τον Ολυμπιακό παρά το γεγονός ότι είχε την κυριαρχία σ' όλο το ματς».
«Η Άρσεναλ άργησε να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού», γράφει το «goal.com», ενώ το «bbc» αρχικά αποθεώνει τους Φαν Πέρσι και Αρσάβιν για τα γκολ που πέτυχαν και τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών για τις αποκρούσεις τους, στο τέλος τονίζει πως στο δεύτερο τέρμα της αγγλικής ομάδας, ο Ρώσος ήταν σε θέση οφ-σάιντ.
«Τελικά η Άρσεναλ έδωσε ένα τέλος στην αποφασιστικότητα του Ολυμπιακού και του Αντώνη Νικοπολίδη», γράφει η ιστοσελίδα της UEFA, που στον τίτλο της αναφέρει πως «τα άστοχα κανόνια βρήκαν τον στόχο τους».