powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

"Το έγκλημα της παράγκας κατά του Ηλυσιακού"

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Φίλων Ηλυσιακού:
"Ενώ ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα έχει πεισθεί, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι διενεργείται ένα έγκλημα σε βάρος του Ηλυσιακού, οι γνωστοί ανά το πανελλήνιο για τις πρακτικές και μεθοδεύσεις τους στο χώρο του ποδοσφαίρου, συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι στο προσκήνιο - και πολύ περισσότερο - στο παρασκήνιο. Οι εμπνευστές και λειτουργοί της περιβόητης «παράγκας του μπάρμπα - Θωμά», που προκάλεσε ένα σωρό δεινά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, επιμένουν και συνεχίζουν τα βρωμερά τους σχέδια για την εξόντωση του Ηλυσιακού, ενός περήφανου συλλόγου με λαμπρή ιστορία 82 χρόνων.
Οι οπαδοί του ιστορικού Ηλυσιακού δηλώνουμε βροντερά «παρών». Κόντρα στην αναλγησία και την απάθεια του Κράτους, κόντρα στα κατεστημένα που θέλουν να συνεχίσουν να διαφεντεύουν τον ελληνικό αθλητισμό, κόντρα στις «συγχωνεύσεις», τις «απορροφήσεις» και τις λοιπές «ραδιουργίες» από τους. επίδοξους νεκροθάφτες του Συλλόγου μας. Ενός συλλόγου με πλήρη δραστηριότητα σε οκτώ Ολυμπιακά αθλήματα, όλα στις εθνικές κατηγορίες. Ενός συλλόγου με χιλιάδες παιδιά στα τμήματα υποδομής που αποτελούν ό,τι πολυτιμότερο έχει να επιδείξει η περιοχή μας.
Επειδή οι καιροί είναι. πονηροί, προειδοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση: Δεν πρόκειται να ανεχθούμε αδιαφανείς διαδικασίες, προεκλογικά «πάρε -δώσε», μονομερής και ενδεχομένως. κυριακάτικες και μεταμεσονύχτιες αποφάσεις που θα θέτουν έστω και στο ελάχιστο, σε κίνδυνο την πορεία της δικαίωσης για τον Ηλυσιακό.
Υπενθυμίζουμε όλους τους αρμοδίους, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ηλυσιακού Α.Ο. έχει ενημερώσει το Υπουργείο Ανάπτυξης τονίζοντας ότι οι «Γενικές συνελεύσεις» της «Ηλυσιακός Α.Ο. ΠΑΕ», είναι παράνομες (με απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης) και παράτυπες. Ως εκ τούτου, ας μην διανοηθεί κανείς να λάβει υπόψη του οποιαδήποτε απόφαση τους.
Φέρουμε επίσης σε γνώση του ελληνικού λαού που σε λίγες μέρες καλείται να αναδείξει νέα Κυβέρνηση και υπενθυμίζουμε τις αρμόδιες Αρχές ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ηλυσιακού Α.Ο. έχει καταθέσει αίτηση ανάκλησης και επανεξέτασης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού του θέματος «της αιτήσεως της ΠΑΕ Αιγάλεω περί συγχωνεύσεως αυτής μετά της ΠΑΕ Ηλυσιακός, διά απορροφήσεως της δεύτερης από την πρώτη», προσκομίζοντας νέα στοιχεία τα οποία αναδεικνύουν την παρανομία. Η γραμματεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού διαβεβαιώνει ότι η παραπάνω αίτηση θα επανεξεταστεί εντός των επομένων 10 ημερών.
Η κατά πλειοψηφία, απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που συνεδρίασε. κυριακάτικα (9 Αυγούστου 2009) είναι διάτρητη και σύμφωνα με διακεκριμένους νομικούς, αποτελεί «μνημείο αυθαιρεσίας». Παραθέτουμε μόνο τις δύο τελευταίες παραγράφους της σχετικής απόφασης, που είδε το φως της δημοσιότητας, για να μάθει όλος ο κόσμος την πραγματική αλήθεια:
«Κατ' ακολουθίαν των ανωτέρω, η υπό κρίση αίτηση για τη χορήγηση της κατά το άρθρο 76 παρ. 1 του Ν2725/1999 άδειας συγχώνευσης της δεύτερης από την πρώτη, έπρεπε να απορριφθεί ως μη νόμιμη. Για τους λόγους αυτούς, η Επιτροπή κατά πλειοψηφία, παρέχει την άδεια προς συγχώνευση των ΠΑΕ Αιγάλεω Α.Ο. και Ηλυσιακός Α.Ο. δι' απορροφήσεως της δεύτερης από την πρώτη».
Συμβαίνουν και αυτά στην Ελλάδα του 2009, όταν οι απόψεις των ανεξάρτητων και έγκριτων νομικών, Καθηγητών Πανεπιστημίου, Επίτιμων Αρεοπαγίτων, πετάγονται στον κάλαθο των αχρήστων και. πλειοψηφούν οι απόψεις των κομματικών παραγόντων και. εμπόρων ροδακίνων.
Οι οπαδοί του Ηλυσιακού δηλώνουμε δυναμικά παρών στους αγώνες για τη δικαίωση, για τη λύτρωση και την απαλλαγή από τη σαπίλα που κάποιοι «έντεχνα» προσπάθησαν να μας εμπλέξουν. Συνεχίζουμε. Άγρυπνοι φρουροί των κεκτημένων 82 ολόκληρων χρόνων με στόχο, ένα υγιή Ηλυσιακό, με τους αθλητές του περήφανους για το τιμημένο «Η» και τις δάφνες, στο στήθος".