powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

"Κόπηκε" από τους διεθνείς ο Κύρκος

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ «άδειασε» (μετά από πρόταση της ΚΕΔ) τον Δημήτρη Κύρκο, από τη λίστα με τους υποψήφιους διεθνείς διαιτητές, δίνοντας το διεθνές σήμα στον Σταύρο Τριτσώνη του ΣΔΠ Αθηνών. Ο δε, Γιώργος Δαλούκας, που τα έκανε «μούσκεμα» στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, όχι μόνο δεν παραπέμφθηκε, αλλά διατήρησε και το... σήμα του, όντας και πάλι στις πρώτες επιλογές των διεθνών!
Επίσης δόθηκε το δικαίωμα στους μέχρι πρότινος διεθνείς παίκτης της Καλαμαριάς, που έπεσε στη Δ' Εθνική, να επισυνάψουν επαγγελματικά συμβόλαια με άλλες ομάδες, έως και την 30η Σεπτεμβρίου!
Ιδού ποιοί προτάθηκαν για τις θέσεις διαιτητών και βοηθών διαιτητών FIFA:
-Διεθνείς Διαιτητές: Κουκουλάκης Μιχαήλ, Κάκος Αναστάσιος, Καλόπουλος Δημήτριος, Δαλούκας Γεώργιος, Παμπορίδης Βασίλειος, Σπάθας Ηλίας, Τριτσώνης Σταύρος.
-Διεθνείς Βοηθοί:Μποζατζίδης Δημήτριος, Σαραϊδάρης Δημήτριος, Γενναίος Χρήστος, Ακρίβος Χρήστος, Βασιλειάδης Λεωνίδας, Πάνου Χρήστος, Τρύφωνας Σπυρίδων, Ευθυμιάδης Δαμιανός, Γκάγκας Δημήτριος, Μπαλτάς Χρήστος.
-Διεθνείς Διαιτητές Ποδοσφαίρου Σάλας:Σταμούλης Επαμεινώνδας, Αννινος Πολύδωρος.
-Γυναίκες Διεθνείς Διαιτητές:Μήτση Θάλεια, Κασκαντίρη Ευγενία, Λαμπαδαρίου Ελένη.
-Γυναίκες Διεθνείς Βοηθοί:Κουρομπίλια Χρυσούλα, Κυτσουμπού Παναγιώτα, Γκόγκου Στυλιανή, Φώσκολου Ουρανία.
Σε περίπτωση που η Κασκαντίρη Ευγενία δεν περάσει επιτυχώς τα τεστ την 01.10.2009, στη θέση της θα προωθηθεί η Μπούμπουρη Κωνσταντίνα. Επίσης, η ΕΠΟ θα ζητήσει από τη FIFA μια επιπλέον θέση διαιτητή, για την οποία προτείνεται η Αντωνίου Ελένη, και μια θέση βοηθού διαιτητή, για την οποία προτείνεται η Τσαγγάρη Νεκταρία.