powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Πανιώνιος κατά ΠΑΟΚ-Παμπορίδη

Aνακοίνωση με την οποία αποδέχεται ότι το γκολ του Βιερίνια έπρεπε να μετρήσει εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος. Επιπρόσθετα όμως οι κυανέρυθροι κάνουν λόγο για επιλεκτική αντιμετώπιση από τα ΜΜΕ ενώ επιτίθενται μέσω... βίντεο στο διαιτητή του προσεχούς αγώνα τους με τον Ολυμπιακό Βασίλη Παμπορίδη.
Αναλυτικά, το κείμενο:
"Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ, παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλα όσα διαδραματίζονται στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα σχετικά με τη διαιτησία του χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ.
Επειδή ο Πανιώνιος, όπως και ο ΠΑΟΚ, δεν είμαστε ομάδες του ΠΟΚ και συνεπώς δε θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια με αδικίες, οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς. Λέμε λοιπόν προς όλους ότι στο γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ και ακυρώθηκε, όντως δεν υπάρχει περίπτωση οφσάιντ όχι πάντως λόγω της λαθεμένης άποψης που ακούστηκε από τα ΜΜΕ, ότι η μπάλα πήγε από τον τερματοφύλακα μας ως από αντίπαλο. Ο τερματοφύλακας λογίζεται ως ουδέτερος. Αλλά είναι σαν η μπάλα έφθασε στον Βεϊρίνια απευθείας από τον συμπαίκτη του που εκτέλεσε το κόρνερ. Μένει να μάθουμε από τον διαιτητή της συνάντησης το λόγο που ακύρωσε το γκολ του ΠΑΟΚ. Μπορεί από φάουλ, μιας και ίσως υπάρχει περίπτωση φάουλ στον Μπέλιτς (το οποίο ζήτησε και ο παίκτης μας).
Παρ’ όλα αυτά μένουμε έκπληκτοι από την πληθώρα δημοσιευμάτων των ΜΜΕ, τα οποία μετέφεραν μία συζήτηση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ κ. Χαλκιά με τους διαιτητές, σύμφωνα με την οποία του ζήτησαν συγνώμη για το λάθος τους. Αναρωτιόμαστε δε γιατί αφού κάποια ΜΜΕ «είχαν αυτιά» εντός των διαδρόμων των αποδυτηρίων, δεν μετέφεραν και την άλλη συζήτηση που έγινε μεταξύ του Διευθ. Συμβόλου της ΠΑΕ κ. Κορκίδη και του κ. Χαλκιά στην οποία όταν ο κ. Κορκίδης είπε προς τον κ. Χαλκιά «Εντάξει ρε παιδιά, μη μιλάτε για αδικίες μετά τα όσα έγιναν σε βάρος μας πέρσι στην Τούμπα από τον Παμπορίδη» έλαβε την αυθόρμητη απάντηση από τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ: «Έχεις δίκαιο ότι αδικηθήκατε και δεν είμαι υπερήφανος γι αυτό. Το πληρώσαμε όμως αυτό στα επόμενα 4 παιχνίδια μας»...
(Άραγε θα διαβάσουμε επικεφαλίδες «Παραδέχθηκε ο Χαλκιάς ότι δεν θέλει να κερδίζει ο ΠΑΟΚ έτσι τα παιχνίδια, αναφερόμενος στο περσινό στην Τούμπα με Πανιώνιο», όπως διαβάσαμε τη «Συγνώμη του Κύρκου»;;; )
Επίσης δεν είδαμε τέτοια έκταση και ρεπορτάζ για «διαιτητικά λάθη», ούτε για το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκε η εγκληματική ενέργεια του Γκαρσία προς τον Μανιάτη (ορισμός κόκκινης κάρτας), ούτε για το γεγονός ότι ο Τσιρίλο έπρεπε να είχε αποβληθεί πολύ νωρίτερα με δεύτερη κίτρινη. Το ίδιο ισχύει και όταν δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι υπέρ του Ρεκόμπα στον αγώνα μας με Εργοτέλη, ή για το γκολ-οφσάιντ που δεχθήκαμε στη Λιβαδειά....
Κλείνοντας και μίας και μιλάμε για διαιτησία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Κ.Ε.Δ. που έδωσε την ευκαιρία στον γνωστό μας από παλιά κ. Παμπορίδη τη δυνατότητα να συνεχίσει το «έργο» του, ορίζοντας τον να διαιτητεύσει τον αγώνα μας με τον Ολυμπιακό και της αφιερώνουμε το βίντεο με τα σχετικά σφυρίγματα..."