powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

"Παράνομη και ανήθικη συγχώνευση"

Ο Δήμος Ζωγράφoυ ενέκρινε και δημοσιοποίησε το παρακάτω ψήφισμα:
"Το Δημοτικό Συμβούλιο σε απαρτία και ομοφώνως καταψηφίζει όλους τους κομματικούς και κρατικούς παράγοντες οι οποίοι αμέσως και εμμέσως συνέβαλαν εκουσίως και ακουσίως στην σκανδαλώδη απόφαση της απορρόφησης της Π.Α.Ε. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ από την υπό εκκαθάριση και διάλυση Π.Α.Ε. ΑΙΓΑΛΕΩ, και πιο συγκεκριμένα, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Βλάχο, ο οποίος στις 18/9 με δική του ευθύνη ολοκλήρωσε την παράνομη διαδικασία της συγχώνευσης.
Επίσης, την ΕΠΑΕ ως διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής επειδή ανέχτηκε καθ' όλη τη διάρκεια της περσινής περιόδου να αγωνίζεται η ομάδα χωρίς τα φυσικά της χρώματα, το σήμα της και μακριά από τη φυσική της έδρα.
Κατόπιν την ΕΠΟ, η οποία από τις 29/5, αν και έχει να εναρμονίσει τον κώδικα λειτουργίας της σύμφωνα με τις εντολές της ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται τέτοιου είδους συγχωνεύσεις, εν τούτοις δεν έδρασε για να αποτρέψει την συγχώνευση ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ.
Τέλος, καταγγέλλουμε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αλλά και την ηγεσία του Υπουργείου Αθλητισμού (Γιάννης Ιωαννίδης, Σταύρος Δουβής), οι οποίοι μεθόδευσαν το Αυγουστιάτικο πραξικόπημα αγνοώντας βασικά στοιχεία που καθιστούν την συγχώνευση αυτή και παράνομη και ανήθικη".