powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Σε απεργία πείνας εργαζόμενος της ΓΓΑ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μας ενημερώνει ότι "έπειτα από τις παράνομες και καταχρηστικές ενέργειες του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Σταύρου Δουβή, υπηρεσιακού υποβιβασμού και πειθαρχικών διώξεων σε βάρος του συναδέλφου κ. Γεώργιου Κοπιδάκη, ο εν λόγω συνάδελφος προχώρησε σε απεργία πείνας από την 1η Σεπτέμβρη 2009 στο ισόγειο του κτιρίου της ΓΓΑ (Κηφισίας 7, Αμπελόκηποι) διαμαρτυρόμενος για τα όσα έχει υποστεί".
Ιδού και η επιστολή του Συλλόγου προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη:
"Κύριε Υφυπουργέ,
Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στη συνεδρίασή του στις 31 Αυγούστου 2009 αποφάσισε ομόφωνα:
-Καταγγέλλει τις παράνομες και καταχρηστικές ενέργειες του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Σταύρου Δουβή που προέβη αναιτιολόγητα στον υπηρεσιακό υποβιβασμό του συναδέλφου Γεώργιου Κοπιδάκη από προϊστάμενο στο Αυτοτελές Γραφείο Επιμόρφωσης Προσωπικού σε υπάλληλο στο Τμήμα Σχολικού και Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, καθώς και την αντικατάστασή του χωρίς προηγούμενη απόφαση υπηρεσιακού συμβουλίου.
-Ζητά την ανάκληση των δύο παραπάνω ενεργειών, την διακοπή όλων των πειθαρχικών διώξεων εναντίον του και την ακύρωση όλων των πειθαρχικών ποινών που του έχουν έως τώρα επιβληθεί.
-Απαιτεί από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο να λειτουργήσει σοβαρά και υπεύθυνα λαμβάνοντας επιτέλους μια απόφαση στο θέμα των ενστάσεών του κατά των δύο πειθαρχικών ποινών που του έχουν επιβληθεί και
-Στηρίζει τον αγώνα του για την αποκατάσταση των άδικων και παράνομων ενεργειών που έχει υποστεί.
Κύριε Υφυπουργέ,
ζητάμε την παρέμβασή σας ως θεσμικού οργάνου για την αποκατάσταση των άδικων και παράνομων ενεργειών του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού σε βάρος του συναδέλφου Γεωργίου Κοπιδάκη".