powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Μέλανι όπως...Ιωαννίδης!

Οταν φροντίζεις να τρακάρεις πριν από κάθε ντέρμπι Αρη - ΠΑΟΚ, μόνο και μόνο επειδή την πρώτη φορά που (πραγματικά) έτυχε το ίδιο νίκησες, τότε κερδίζεις ομόφωνα τον τίτλο του προληπτικού.
Συνεπώς κανείς δεν μπορεί να παραξενευτεί επειδή ο άλλοτε κόουτς των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης Ιωαννίδης, δημιούργησε θέμα όταν διαπίστωσε πως το έμβλημα του ξενοδοχείου «Αuberge Du Ρecheur», στο φάιναλ φορ της Γάνδης το 1988, ήταν μία... μαύρη γάτα! Ο νυν υφυπουργός Αθλητισμού, βεβαίως, έχει αρχίσει πια, εκτός γηπέδων, να ξεπερνά τούτες τις «παραξενιές». Θα κατανοεί, ωστόσο, όσους εν ενεργεία ανθρώπους των σπορ εξακολουθούν να έχουν γούρια.
Οπως η Μέλανι Ουντάν, τενίστρια-έκπληξη του αμερικανικού Οπεν, που έκανε άνω - κάτω το ξενοδοχείο «Μariott» της Νέας Υόρκης, όταν υποχρεώθηκε σε έξωση από το δωμάτιό της!
Η 17χρονη Αμερικανίδα είχε κλείσει τον χώρο έως τις 7 Σεπτεμβρίου, καθότι δεν περίμενε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά (σήμερα τα ξημερώματα αντιμετώπιζε την Κάρολαϊν Βοσνιάκι) και δεν κατάφερε να πείσει τους υπαλλήλους να διώξουν από αυτό τον επόμενο πελάτη που θα έμενε εκεί. Ο ατζέντης της της βρήκε δωμάτιο σε άλλο ξενοδοχείο και η ίδια βρήκε μια εύσχημη (προληπτική) δικαιολογία αν χάσει στο κορτ...