powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ντιόγκο: "Στήριγμά μου ο Ζίκο"

Αλλος... άνθρωπος έχει γίνει ο Ντιόγκο από τότε που ο Ζίκο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αρχίζει να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό (με αποκορύφωμα τον αγώνα με τον Πανιώνιο) και πιστεύει ότι μπορεί να αποδώσει ακόμη καλύτερα.«Είχαμε λίγο χρόνο να τα πούμε με τον Ζίκο. Δεν βρίσκεται πολύ καιρό στην Ελλάδα, αλλά το μέχρι στιγμής έργο του είναι καλό», είπε αρχικά στα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης ο Ντιόγκο και πρόσθεσε: «Θέλει να με βοηθήσει, ενώ το γεγονός ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα με διευκολύνει πολύ, καθώς καταλαβαίνω απολύτως αυτό που ζητεί».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο αήττητο του Ολυμπιακού: «Μείναμε αήττητοι και σημειώσαμε νίκη στο πρωτάθλημα. Προηγηθήκαμε νωρίς και αυτό μας βοήθησε. Εγώ απέφυγα τον αμυντικό, είδα τον Ζαϊρί που ήταν ακάλυπτος και αυτός κατάφερε να σημειώσει ένα πολύ ωραίο γκολ. Ηταν το δεύτερο ματς με τον Ζίκο στον πάγκο και το κερδίσαμε και αυτό».
Ο Ντιόγκο έκανε και την εκτίμησή του για το μέλλον του προπονητή του: «Με αυτόν στον πάγκο μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, μεγάλος προπονητής και ίνδαλμα στη Βραζιλία…».