powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Χωρίς οπαδούς ΠΑΟ-Γαλατά

Παναθηναϊκός και Γαλατάσαραϊ αποφάσισαν να μην πάρουν εισιτήρια για τα ταξίδια των οργανωμένων οπαδών τους σε Ελλάδα και Τουρκία αντίστοιχα προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά επεισόδια.
Λόγω του ιστορικού υπόβαθρου αλλά και των πολιτικών πεποιθήσεων οι δύο ομάδες που "συγκρούονται" την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, σκέφτηκαν και πήραν την αποφαση να μην επιτρέψουν στους οργανωμένους οπαδούς τους να πάνε τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στο "Αλί Σαμί Γεν".
Στον Παναθηναϊκό και έχοντας ήδη την τιμωρία στο "τσεπάκι" αφού είναι υπότροπος προτίμησαν να επικοινωνήσουν με τους ιθύνοντες στην "Τσιμ Μπομ" και τους ζήτησαν να μη φέρουν οπαδούς της τουρκικής ομάδας στην Αθήνα και μάλιστα αυτούς που είχαν σκοπό τους οργανωμένους και ως αντάλλαγμα δε θα πάρει ούτε το "τριφύλλι" εισιτήρια για τον αγώνα του "Αλι Σαμί Γεν".
Το θέμα αυτό έφερε στην επικαιρότητα η τουρκική ιστοσελίδα "Fanatik", η οποία αναφέρει πως ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση εκ μέρους της Γαλατάσαραϊ. Οι προθέσεις, όμως, των Τούρκων φαίνεται ότι είναι να συμφωνήσουν με τον ελληνικό σύλλογο.Μάλιστα ισχυρίζεται ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση γύρω από το θέμα αυτό για το οποίο οι δύο ομάδες έχουν ήδη έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία για τη μη μετακίνηση φιλάθλων.