powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Εκτός διεθνών ο Κύρκος-"λάδι" ο Δαλούκας!

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της ΚΕΔ, εκαναν και πάλι την εμφάνισή τους... Λίγες ώρες μετά την «κατακραυγή» του των υγιώς σκεπτόμενων φίλων του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη μη παραπομπή του Γιώργου Δαλούκα, μετά τη «γαργάρα» του στο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας «τιμωρεί» με τον πλέον παραδειγματικό τρόπο τον διαιτητή της έτερης εξ’ αναβολής αναμέτρησης, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, Δημήτρη Κύρκο -για την επίσης χάλια διαιτησία του- βγάζοντάς τον από τον πίνακα με τους υποψήφιους διεθνείς!
Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, αναμένεται να ανακοινωθούν οι δύο ρέφερι που θα δηλωθούν στη λίστα των διεθνών στην UEFA και θα κληθούν να καλύψουν τα κενά των Κύρου Βασάρα και Χριστόφορου Ζωγράφου που αποχώρησαν. Μέχρι χθες, ο ένας υποψήφιος ήταν ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος και θα μπει κανονικά στους διεθνείς. Ο έτερος υποψήφιος ήταν ο Κύρκος, τον οποίο ωστόσο η ΚΕΔ «καθάρισε» μετά και τη νέα τραγική διαιτησία του στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και το ακυρωθέν γκολ σε βάρος του ΠΑΟΚ. Στη θέση του η Επιτροπή προαλείφει τον Σταύρο Τριτσώνη του συνδέσμου Αθηνών, ο οποίος θα πάρει το διεθνές σήμα που είχε απομείνει.
Ο Δαλούκας ωστόσο, που μόλις φέτος είχε γίνει επίσης διεθνής, έμεινε ως έχει στη λίστα, προφανώς έχοντας πάντοτε και την «εύνοια», αλλά και την «ασπίδα» του Κύρου Βασάρα, με τον οποίο συνδέονται με οικογενειακή σχέση...