powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Δυσαρεστημένος ο Κοζώνης

Εντονη δυσαρέσκεια προκάλεσε στην πλευρά Κοζώνη η κίνηση της ΑΕΚ να ανακοινώσει τη Γ.Σ της ΠΑΕ για τις 7 Δεκεμβρίου με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, διότι ήταν μία ενέργεια που δεν έγινε ύστερα από συνεννόηση και των δύο πλευρών!
Σε ραντεβού που πραγματοποιήθηκε χθες, όπου το «παρών» έδωσαν ο Νίκος Θανόπουλος, ο οικονομικός διευθυντής Μιχάλης Δημηράκης και ο νομικός σύμβουλος Χάρης Γρηγορίου, ενώ την πλευρά Κοζώνη εκπροσώπησαν ο Χρήστος Παπαδημητρίου και ο νομικός σύμβουλος Νίκος Μαυρομάτης, αποφασίσθηκε η είσοδος του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία στην ΠΑΕ και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου να πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου.
Το επιτελείο του επιχειρηματία από το Σικάγο εκτιμά ότι δεν επαρκεί ο χρόνος μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου για να ρυθμιστούν όλες οι απαραίτητες εκκρεμότητες για την είσοδο του Κοζώνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ και η δικαιολογία που προέβαλαν οι ιθύνοντες της Ενωσης για τη «βιασύνη» τους ήταν ότι έγινε λανθασμένη εκτίμηση από τους λογιστές της εταιρείας, οι οποίοι θέλησαν να μην συμπέσει η ετήσια Γ.Σ. με τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Πάντως, οι συνεργάτες του Κοζώνη υποστηρίζουν πως αν ο έλεγχος ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου τότε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας θα ξεκινήσει τη χρηματοδότηση! Από εκεί και πέρα την Τρίτη ή την Τετάρτη αναμένεται να υπογραφεί το κείμενο του προσυμφώνου, ενώ οι υπογραφές αναμένεται να «πέσουν» σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη, με επικρατέστερο το Λονδίνο.