powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Ταλαιπώρησαν τους φιλάθλους της εθνικής

Δυσάρεστο ήταν το θέαμα για τους φίλους της εθνικής μας κατά της προσπάθεια προσέλευσης τους στον Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών. Τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ είχαν διακοπεί καθώς οι στάσεις Αγ. Νικόλαος - Κηφισιά βρίσκονταν εκτός λειτουργίας.
Ειδικές λεωφοριακές γραμμές είχαν τεθεί στην εξυπηρέτηση του κοινού στο σταθμό της Αττικής αλλά παρόλα αυτά ο κόσμος έδειχνε «χαμένος» και ταλαιπωρημένος. Συγκρούσεις κατα την προσπάθεια επιβίβασης τους στα λεωφορεία (Χ10). Παντού επικρατούσε το «γαλανόλευκο» και κάποιοι οπαδοί που ήταν με τα τύμπανα προσπάθησαν να βοηθήσουν μεταφέροντας ατμόσφαιρα γηπέδου στο κέντρο της Αθήνας.
Βέβαια πολλοί ήταν και εκείνοι που εγκατέλειψαν. « Είναι δυνατόν να έχουν διακόψει τα δρομολόγια τη μέρα του αγώνα; Εγώ θα γυρίσω σπίτι». Δυσαρέσκεια επικρατούσε και πολλές φωνές. « Ήθελα να πάω να βοηθήσω την εθνική αλλά με αυτό το χαμό που επικρατεί δυστυχώς θα το χάσω».
Υπήρχαν όμως και αυτοί που δεν εγκατέλειψαν. « Ότι και να γίνει θα φτάσουμε στο γήπεδο να βοηθήσουμε την εθνική μας. Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε στο Μουντιάλ».
ΠΗΓΗ: Sportsview.gr