powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Στα χέρια του Μπιτσαξή η λίστα με τα σικέ ματς

Σε σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπό την προεδρία του υφυπουργού Σπύρου Βούγια και τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, του αρχηγού της Αστυνομίας Λευτέρη Οικονόμου και του υπαρχηγού Γιάννη Ραχωβίτσα, τέθηκαν οι βάσεις της συνεργασίας των φορέων του κυβερνητικού και διοικητικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση της βίας στους αγωνιστικούς χώρους.
Επιπρόσθετα, κατά την πρώτη συνάντηση του κ. Μπιτσαξή με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, συζητήθηκαν σε βάθος όλοι οι τομείς κοινού ενδιαφέροντος, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της ΕΠΟ.
Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ ο κ. Μπιτσαξής ζήτησε και έλαβε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ τη γνωστή έκθεση της UEFA, και οι αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία διερεύνησης της έκθεσης θα ανακοινωθούν την Τρίτη.
Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο ΓΓΑ επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στον αγώνα της Κυριακής και τους συνέστησε ηρεμία.