powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Στην Ιταλία υπάρχουν δικαστές

Σειρήνες περιπολικών δεν αποκλείεται να διακόψουν, μια από τις επόμενες μέρες, τον ύπνο του Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής της Τσέλσι δεν εμφανίστηκε, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, σε δίκη για στημένα παιχνίδια στην Ιταλία, με αποτέλεσμα η αρμόδια δικαστής να απειλήσει ότι θα στείλει τους «καραμπινιέρι», να τον «μαζέψουν» όπως έναν κοινό εγκληματία.
Ο Αντσελότι, παρόλο που δεν βαρύνεται με κάποια κατηγορία, ήταν υποχρεωμένος να παραστεί στη δίκη και να καταθέσει για το διάστημα που το σκάνδαλο των στημένων παιχνιδιών συντάρασσε την Ιταλία και ο ίδιος ήταν προπονητής της Μίλαν. Δεν φτάνει, λοιπόν, που δεν παρουσιάστηκε στην πρώτη κλήση του από το δικαστήριο τον προηγούμενο μήνα -επικαλούμενος αγωνιστικές υποχρεώσεις της Τσέλσι- επανέλαβε το ατόπημα και αυτό το Σαβ/κο, κατά το οποίο οι σύλλογοι δεν αγωνίζονται, λόγω των παιχνιδιών των εθνικών ομάδων.
Το γεγονός αυτό, λοιπόν, εξόργισε την αρμόδια δικαστή της Νάπολι, Τερέσα Κασόρια, που δεν θα μπορούσε να κάνει πιο σαφές το ότι δεν είναι διατεθειμένη να ανεχθεί άλλα «τερτίπια» του Ιταλού προπονητή: «Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το δικαστήριο καλεί τον κ. Αντσελότι κι εκείνος δεν παρευρίσκεται. Την επόμενη φορά να είναι σίγουρος ότι θα στείλω αστυνομικές δυνάμεις να τον «κουβαλήσουν».
ΣΗΜΕΙΩΣΗ "ΔΙΚΗΣ":Βλέπετε καμιά ομοιότητα με το σκάνδαλο της ελληνικής "παράγκας",όπου τα πάντα παραγράφηκαν ή τέθηκαν στο αρχείο;
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr