powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Πρόστιμο 30.000 ευρώ στον Ηρακλή

Κάτι περισσότερο από 100.000 ευρώ θα πληρώσουν σε πρόστιμα οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ, για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στη 14η αγωνιστική (ο ΠΑΟΚ για 14η και 13η). Το μεγαλύτερο ποσό θα καταβάλει ο Ηρακλής, ο οποίος τιμωρήθηκε με 30.000 ευρώ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ αναφέρει:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 14ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Άρης: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει ποινή επίπληξης.
Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων ευρώ.
Δ) ΠΑΕ Λάρισα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.
Ε) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.
ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.
Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.
Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδων ευρώ.
Θ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 13η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ».