powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Ηλυσιακός: "Ανέχεστε την παρανομία"

Ανοικτή επιστολή προς δύο υπουργούς,μια υφυπουργό,τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστειλε ο Ηλυσιακός ΑΟ και έχει ως εξής:
"1. Προς τους: Υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού Αξιότιμε Υπουργέ Πολιτισμού και Τουρισμού κε Γερουλάνε και Αξιότιμη Υφυπουργέ κα Γκερέκου, πόσο χρόνο χρειάζεσθε για να διαπιστώσετε και θεραπεύσετε το μέγεθος της παρανομίας που διέπραξε η, υπό την εποπτεία του πρώην Υπουργού κ. Σαμαρά, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που χορήγησε, κατά πλειοψηφία, παρά την αρνητική εισήγηση του Καθηγητού κου Συριόπουλου και την αντίθετη ψήφο του Προέδρου της, Ανωτάτου Δικαστού και του Καθηγητού κ. Λάμπρου Κοτσίρη, την άδεια συγχώνευσης δι' απορροφήσεως της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ από την ανύπαρκτη, λόγω υποβιβασμού στην Ερασιτεχνική Κατηγορία ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ. Πόσο χρόνο χρειάζεται η εν λόγω Ε.Ε.Α. για να εκδικάσει την από 22/10/2009 Αίτηση μας Θεραπείας.
2. Προς την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Αξιότιμη Υπουργέ Οικονομίας κα Κατσέλη, πόσο χρόνο χρειάζεσθε να διορθώσετε την αδικία σε βάρος του Συλλόγου μας; πόσο χρόνο χρειάζεσθε για να αποφασίσετε την ανάκληση της παράνομης απόφασης του πρώην Υφυπουργού κ. Βλάχου που ενέκρινε μόνος αυτός, σκόπιμα και κατά παράβαση των νόμων της απορρόφηση της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ από την ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ που βρισκόταν σε λύση και εκκαθάριση λόγω υποβιβασμού στην Ερασιτεχνική κατηγορία. Πόσο χρόνο χρειάζεσθε να αποκαταστήσετε το τρωθέν κύρος των υπηρεσιών του Υπουργείου σας και να επιβραβεύσετε την ακεραιότητα των υπηρεσιακών παραγόντων που συνολικά εναντιώθηκαν και δεν συνέπραξαν στην αυθαίρετη και παράνομη απόφαση του πρώην Υφυπουργού.
3. Προς τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Πρόεδρε της ΕΠΟ κ. Πιλάβιε, πόσο χρόνο χρειάζεσθε για να μελετήσετε το από 9/10/2009 Υπόμνημα και τα έγγραφα που σας έχουμε υποβάλλει και που αποδεικνύουν ότι παρανομείτε, δεχόμενοι την συμμετοχή μιας ομάδας στην Β΄ Εθνική αντί της Δ΄ Εθνικής όπου ανήκε, εάν βεβαίως τηρούσατε, τους διεθνείς κανονισμούς ποδοσφαίρου, το καταστατικό της ΕΠΟ και την πολύ συγκεκριμένη θέση της UEFA στο θέμα των συγχωνεύσεων, που το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας υιοθέτησε.
4. Προς τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αξιότιμε Πρόεδρε της Νέας Δημοκρατίας κε Σαμαρά, περιμέναμε με την ανάληψη των υψηλών καθηκόντων σας να στηλιτεύσετε μεταξύ των άλλων πράξεων και αποφάσεων στελεχών της παράταξής σας που την εξέθεσαν στη συνείδηση των ψηφοφόρων με τα γνωστά εκλογικά αποτελέσματα και τα διαπραχθέντα σε βάρος του Συλλόγου μας, σκάνδαλα Αντ' αυτού βλέπουμε με θλίψη να περιβάλλεσθε από τους ίδιους ανθρώπους, που είτε σας συμβούλευαν ως Υπουργό Πολιτισμού, είτε αδίστακτα παρέβησαν το καθήκον τους προκειμένου να ωφελήσουν άτομα που έχουν καταδικαστεί στην συνείδηση του φίλαθλου κόσμου. Τώρα εμφανίζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων και ανερυθρίαστα δηλώνουν ότι για να πάει η παράταξή μπροστά θα πρέπει να απαλλαγεί από τους ανθρώπους που την πλήγωσαν.
Οι φίλοι του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ αγωνισθήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις και ελάχιστη συμπαράσταση για να μη συμβεί ότι συνέβη εις βάρος της ομάδας μας, που προσβάλλει την εσωτερική αλλά και την διεθνή νομιμότητα.
Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες,
Θα αναμείνουμε για λίγες ημέρες ακόμη τις ενέργειές Σας που θα αποκαταστήσουν την νομιμότητα, ενώ παράλληλα ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας για να προσφύγουμε στους διεθνείς οργανισμούς ποδοσφαίρου και δεν θα δεχθούμε από κανένα κατηγορία ότι θα δυσφημίσουμε τον Ελληνικό Αθλητισμό, με την προσφυγή μας στην UEFA και σε κάθε άλλο αρμόδιο διεθνή οργανισμό, τους κανονισμούς των οποίων, εσείς οι ίδιοι, αρμόδια όργανα της Ελληνικής Πολιτείας, ανέχεστε να καταστρατηγούνται βάναυσα".