powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Μπάγεβιτς: "Δεν αφήνω την ΑΕΚ"

Προτάσεις από Βοσνία και Κύπρο φέρεται να έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.Το σενάριο για την εθνική Βοσνίας δεν είναι πρώτη φορά που βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς και στο παρελθόν είχε εμπλακεί το όνομα του προπονητή της ΑΕΚ. Νέα δημοσιεύματα λοιπόν αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας Βοσνίας - Ερζεγοβίνης βλέπουν με καλό μάτι τον Ντούσκο, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων τεχνικών, για να καθήσουν στο πάγκο της εθνικής ομάδας.
Ενα άλλο πιο... εξωφρενικό σενάριο έρχεται από την Κύπρο. Οι διοικούντες της Ομόνοιας θεωρούν ότι ο Μπάγεβιτς είναι ο ιδανικός διάδοχος του Τάκη Λεμονή και ήδη τον έχουν προσεγγίσει, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες από το "νησί της Αφροδίτης".
Η Ομόνοια φέρεται να του προσφέρει συμβόλαιο 2,5 ετών με ετήσιες αποδοχές ενός εκατομμυρίου ευρώ.
Πάντως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα supermpala.com διέψευσε ότι υπάρχουν επαφές με την Ομόνοια."Δεν ξέρω τίποτα για την Ομόνοια. Είμαι προπονητής της ΑΕΚ και δεν έχω σκοπό να αφήσω την ΑΕΚ. Η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου", τόνισε χαρακτηριστικά.