powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

''Τα βρήκαν'' στον ΠΑΟ

Τελείωσε μετά από 3 ώρες το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Νίκο Πατέρα να δηλώνει πως θα ξοδευτούν το λιγότερο 20 εκατ. σε μεταγραφές και να τονίζει πως θα μείνει στην θέση του προέδρου, όπως και ο Χενκ Τεν Κάτε στην θέση του προπονητή.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού: "Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να μου αναθέσει και τη δεύτερη χρονιά την προεδρία. Έτσι θα παραμείνω πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να παραμείνουν ο Τεν Κάτε και ο Αντωνίου. Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να εγκρίνει τις προτάσεις των Τεν Κάτε και Αντωνίου για τις μεταγραφές, ενώ το μπάτζετ αναμένεται να φτάσει στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες.Βασικός όρος για να παραμείνω στην προεδρία ήταν να ελαχιστοποιηθούν από τους μετόχους οι "καλοπροαίρετες" παρεμβάσεις. Οι μέτοχοι, για το καλό του Παναθηναϊκού, όσες λιγότερες δηλώσεις κάνουν, τόσο το καλύτερο. Με τη συμβολή των κ.κ. Βγενόπουλου, Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου, αλλά και των υπόλοιπων μετόχων θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους του Παναθηναϊκού.Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Παναθηναϊκού για ό,τι έχουν κάνει για την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός πολεμάει σε δύο μέτωπα, το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό. Θα προσπαθήσουμε και στα δύο μέτωπα να βγούμε κερδισμένοι. Η επόμενη μέρα ξημερώνει με τις καλύτερες προοπτικές".
O πρώτος που βγήκε από το κτήριο ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε στις 19:50 και έφυγε βιαστικά χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Πέντε λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δηλώνοντας: "Αυτό που εύχομαι είναι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ το βράδυ. Άλλοι είναι υπεύθυνοι να μιλήσουν για το ποδόσφαιρο". Σε ερώτηση αν υπήρχε ενότητα και ομοφωνία στο ΔΣ απάντησε: "Υπάρχει ενότητα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ".