powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Δωροδοκία καταγγέλει ο Βίκτωρας!

Εξώδικο προς τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, κ. Παναγιώτη Δημητρίου απέστειλε σήμερα το αθλητικό σωματείο ΠΑΟ Θύελλα Περιστερίου ενώ ο εκλογικός συνδυασμός με την ονομασία Αθήνα - Νέα Πνοή προχώρησε σε επιστολή - καταγγελία. Και οι δύο τον κατηγορούν πως έδωσε χρήματα για να εξαγοράσει την ψήφο του περιστεριώτικου συλλόγου στις επικείμενες εκλογές. Μάλιστα ο συνδυασμός κοινοποίησε την επιστολή του σε ΕΠΟ, ΕΟΕ, στην Επιτροπή Φιλάθλων Πνεύματος και στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών Αθηνών.
Στην επιστολή - καταγγελία του συνδυασμού του με την ονομασία "Αθήνα - Νέα Πνοή" αναφέρεται πως το αθλητικό σωματείο ΠΑΟ Θύελλα Περιστερίου προσκόμισε σε εκπρόσωπο του συνδυασμού στοιχεία αναφορικά με τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ, κ. Παναγιώτη Δημητρίου. Τα στοιχεία αυτά αφορούν -όπως αναγράφεται στο εξώδικο- παράνομες ενέργειες του κ. Δημητρίου αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών.
Το κείμενο υπογράφουν οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου Συνδυασμού, κ.κ. Βασίλης Αυγερινός, Αναστάσιος Λυμπέρης, Δήμος Κασκαντίρης, Νικόλαος Κορόβηλας, Βίκτωρας Μητρόπουλος και Νικόλαος Μπάρμπης. Όπως αναφέρεται επίσης έχουν στα χέρια τους μία φωτοτυπία επιταγής που έχει δώσει ο κ. Δημητρίου.
Απ' την μεριά του ο ΠΑΟ Θύελλα Περιστερίου στο εξώδικο που απέστειλε επισημαίνει πως διαμαρτύρεται για την παράνομη, αντιαθλητική, αντιδεοντολογική και ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά του κ. Δημητρίου. Επίσης του ζητά μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες να προσέλθει και να παραλάβει το ποσό των 6 χιλιάδων ευρώ -που υποστηρίζει η ομάδα πως έδωσε- το οποίο δόθηκε για εξάγορα της ψήφου του ΠΑΟ. Για το σωματείο του Περιστερίου υπογράφουν ο πρόεδρος κ. Θεόδωρος Αθανασόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεώργιος Κόκκορης.