powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Φεύγει ο Βωβός από το Μαρούσι

Αυτό που αιωρείτο ως φήμη εδώ και κάμποσον καιρό φαίνεται ότι γίνεται πραγματικότητα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η οικογένεια Βωβού πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το χώρο του μπάσκετ και το Μαρούσι! Μάλιστα έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά οι παίκτες και οι προπονητές. Άγνωστο παραμένει το μέλλον της ομάδας.Φαίνεται πως η αρνητική εξέλιξη στο θέμα του εμπορικού κέντρου, που θέλει να ανεγείρει η κατασκευαστική εταιρεία Βωβού στο χώρο όπου θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, επέσπευσε τις εξελίξεις. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι μετά την έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την οποία ουσιαστικά μπλοκάρεται το εμπορικό κέντρο και δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα στην εταιρεία (είναι προφανές πως αν δεν χτιστεί το εμπορικό κέντρο, η εταιρεία θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες στην εξυπηρέτηση των δανείων που έχει ήδη πάρει από τις τράπεζες), η οικογένεια Βωβού πήρε την απόφαση πως το να ασχολείται με το μπάσκετ αποτελεί αβάσταχτη, υπό αυτές τις συνθήκες, πολυτέλεια.
Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, οι ατζέντηδες των παικτών και προπονητών της ομάδας ενημερώθηκαν για την απόφαση της οικογένειας και κλήθηκαν να συζητήσουν τον τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων. Άπαντες θα εξοφληθούν μέχρι κεραίας είτε με επιταγές είτε με συναλλαγματικές σε ένα βάθος χρόνου που μπορεί να φτάσει και τους 10 μήνες (όλα αυτά θα συμφωνηθούν προφανώς με κατά περίπτωση διαπραγμάτευσεις) κι αφού η οικογένεια Βωβού τακτοποιήσει και τις υπόλοιπες εκκρεμότητες, θα αποχωρήσει.
Ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση; Είναι πολύ νωρίς για να πει κανείς οτιδήποτε. Άλλωστε η αποχώρηση Βωβού δεν έχει ανακοινωθεί καν, ενώ η ομάδα δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Σύντομα πάντως θα δρομολογηθούν οι εξελίξες, ενώ δεν αποκλείεται η οικογένεια Βωβού να έχει κατά νου κάποιο σχέδιο διαδοχής.
Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση γύρω από τις φήμες αποχώρησης του Άρη Βωβού από τον προεδρικό θώκο, ενώ δηλώσεις έκανε προς τους παίκτες κι ο διεύθυνων σύμβουλος των "κιτρινόμαυρων", Παναγιώτης Αλεξανδρής, ζητώντας τους να "κλείσουν τα αυτιά τους".