powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Στο εδώλιο ο Ντρογκμπά

"Aπρεπή συμπεριφορά" χαρακτηρίστηκε από την ΟΥΕΦΑ η αντίδραση του Νιτντιέ Ντρογκμπά προς τον Όβρεμπο, μετά την λήξη του ημιτελικού Τσέλσι-Μπαρτσελόνα και τον αποκλεισμό των "μπλε".
Η αντίδραση του Ιβοριανού τεχνικού προκάλεσε αρνητικά σχόλια και την έντονη αντίδραση της ΟΥΕΦΑ για το γεγονός, που πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω της απήχησης που είχε και αναμένεται να τιμωρήσει τον Ντρογκμπά, ενώ με τιμωρία απειλείται και η Τσέλσι.
Ο Ντρογκμπά απολογήθηκε για την συμπεριφορά του στην πειθαρχική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ, η οποία θα αποφασίσει την τιμωρία του παίκτη. Ο Λετονός παρατηρητής του αγώνα έστειλε την αναφορά του στην ΟΥΕΦΑ, επικρίνοντας τόσο τον Ντρογκμπά όσο και τους οπαδούς της Τσέλσι.
"Η πρώτη μου αναφορά στην έκθεση που κατέθεσα είναι η συμπεριφορά του Ντρογκμπά. Αυτό που έκανε στο τέλος του αγώνα στον διαιτητή δεν ήταν σωστό, όπως και ένας από τους βοηθούς της ομάδας. Επίσης έγραψα για δύο αντικείμενα που πέσανε στο γήπεδο. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Δεν είναι η δουλειά μου να γράφω και να κρίνω τους διαιτητές. Η δουλειά μου είναι να γράψω για την συμπεριφορά που είδα".
Καθυσυχαστικός εμφανίζεται ο Γκους Χίντινκ: "Aπορρίπτουμε κάθετι που κάνει κακό στην ομάδα. Κανείς δεν το δέχεται ούτε ως άνθρωπος ούτε ως σύλλογος. Υπάρχει μηδενική ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές. Υπάρχουν έντονα συναισθήματα μετά το παιχνίδι αλλά ως εκεί".