powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Την άλλη εβδομάδα απαντά ο Εργοτέλης

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη είναι γνωστό εδώ και καιρό. Η υπόθεση βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, αφού ο πρόεδρος του "δικεφάλου του βορρά", Θοδωρής Ζαγοράκης, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ζήσης Βρύζας και ο Βασίλης Γκαγκάτσης, ταξίδεψαν μέχρι την Κρήτη, ώστε να έχουν άμεσες επαφές με τους ανθρώπους του Εργοτέλη. Μάλιστα, το ταξίδι επιβεβαιώθηκε ανεπίσημα και από την κρητική ομάδα.
Οι δύο πλευρές (Ζαγοράκης, Βρύζας και Γκαγκάτσης από τη μία, Παπουτσάκης και Τζώρτζογλου από την άλλη) είχαν συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα και σε αυτή ο ΠΑΟΚ κατέθεσε και επίσημα την πρότασή του για τον νεαρό επιθετικό.
Ο ΠΑΟΚ δίνει περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ και δύο παίκτες, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης που κυμαίνεται στο 30 με 40%. Οσον αφορά στα έμψυχα ανταλλάγματα, η πρόταση του δικεφάλου έχει να κάνει με τον Βαγγέλη Νάστο και τον Τζόε Μπιζέρα. Ο πρώτος αγωνίζεται στη Βιτσέντζα, η οποία θέλει μόλις 200.000 ευρώ για να τον δώσει. Επίσης, στο τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα των Βερόν και Γκαρσία, αλλά ο Εργοτέλης αρνήθηκε, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί ο Στέφανος Αθανασιάδης, αλλά μόνο με τη μορφή δανεισμού.
Από την πλευρά του ο Εργοτέλης άκουσε με προσοχή την πρόταση του ΠΑΟΚ και δεσμεύθηκε να απαντήσει τις επόμενες μέρες, ίσως και τη Δευτέρα.Ο Κουτσιανικούλης δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να έρθει στον ΠΑΟΚ.