powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Ρέμος: ''Δεν πουλάω τις μετοχές''

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Ηρακλής στις δηλώσεις του Λουκά Βασιληά πως θέλει να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, καθώς με ανακοίνωση της διαψεύδει την επιθυμία της πώλησης των μετοχών.Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση οι διοικούντες του Γηραιού επιβεβαιώνουν την συνάντηση του Αντώνη Ρέμου με τον επιχειρηματία, όμως δηλώνουν κατηγορηματικά πως δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν το πλειοψηφικό πακέτο και πως δεν έχουν ανάγκη από "επίδοξους αγοραστές".
Όσο για τους δύο παίκτες που έχει κλείσει ο Λουκάς Βασιληάς, η "κυανόλευκη" ΠΑΕ εύχεται... καλή επιτυχία στην ομάδα που θα αγωνιστούν και που θα αποκτήσει ο επιχειρηματίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Προς αποκατάσταση της αλήθειας
Πράγματι, προ ολίγων ημερών πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Αντώνη Ρέμου, με τον κ. Λουκά Βασιληά, με μοναδικό αντικείμενο τη συμμετοχή του τελευταίου στην προσπάθεια, που καταβάλλει η Διοίκηση της ΠΑΕ ενόψει της νέας αγωνιστική περιόδου.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε η πλευρά του Προέδρου της ΠΑΕ εξεδήλωσε ενδιαφέρον πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στην πλευρά του συγκεκριμένου κυρίου, ενώ, αντιθέτως, ο ίδιος εξέφρασε από την δική του πλευρά ενδιαφέρον απόκτησης της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.
Ωστόσο, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αρνήθηκε απερίφραστα και χωρίς περιστροφές ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς δεν προτίθεται να διαπραγματευτεί την πώληση της ΠΑΕ σε πρόσωπα και κύκλους, που δεν διατηρούν την παραμικρή συναισθηματική σύνδεση με τον ΗΡΑΚΛΗ και μπορούν – κατά την εκτίμηση του Προέδρου της ΠΑΕ – ενδεχομένως να οδηγήσουν την ομάδα σε επικίνδυνα μονοπάτια και πολλαπλές περιπέτειες.
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν θα καταστεί φορέας προβολής φυσικών προσώπων ή εταιριών, που έχουν ανάγκη ανάλογης προβολής και – ως εκ τούτου – ευχόμαστε στον κ. Βασιληά και στους συνεργάτες του καλή επιτυχία στην προσπάθεια αξιοποίησης των παικτών, που έχουν ‘κλείσει’, στην ομάδα, την οποία θα κατορθώσουν να αποκτήσουν.
Εκείνο, βεβαίως, που μας ικανοποιεί από την όλη ιστορία, είναι ότι αποτελεί, πλέον, κοινή παραδοχή, ότι η αγαπημένη ομάδα μας βρίσκεται στο τέλος της πορείας της οικονομικής εξυγίανσης και βιωσιμότητας, που είχε θέσει εξ αρχής ως στόχο η Διοίκηση. Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θα συνεχίσει την αναζήτηση ανθρώπων, που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή, ενώ ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Αντώνης Ρέμος, δεν έχει καμία ανάγκη από ‘επίδοξους αγοραστές’. Τελεία και παύλα".