powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Στο εδώλιο ο Ντρογκμπά

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ θα βρεθούν ο Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο Ζοζέ Μποσίνγκουα, εξαιτίας της συμπεριφοράς του στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της Τσέλσι κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο "Στάμφορντ Μπριτζ".
Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού διαμαρτυρήθηκε πέρα από τα όρια μετά το τέλος του ματς, ισχυριζόμενος ότι ο διαιτητής Τομ Χένινγκ Οβρεμπο έπρεπε να καταλογίσει πέντε πέναλτι υπέρ των "μπλε". Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ, από την πλευρά του, κλήθηκε σε απολογία για τα σχόλια που έκανε για τον Νορβηγό διαιτητή στα ΜΜΕ.
Σε απολογία κλήθηκε και η Τσέλσι για τη συμπεριφορά των δύο ποδοσφαιριστών της, καθώς και γι’ αυτήν των φιλάθλων της, που πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.
"Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι, όπως κάναμε τότε, λυπούμαστε για εκείνα τα περιστατικά, τα οποία σημειώθηκαν μόνο διότι τα συναισθήματα ήταν έντονα και προέκυψε αγανάκτηση από την αμφιλεγόμενη ήττα μας σε ένα τόσο σημαντικό ματς", αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου και τονίζει στη συνέχεια πως η απάντηση θα έρθει "εν ευθέτω χρόνω".